Montage, onderhouds instructie en Garantie

Montage (opstelling) vrijstaande brievenbussen

 

Opstelling-brievenbus, <- Klik hiernaast op de link hoe u het beste de brievenbus plaatst.

 

Brievenbussen en Brievenbus units

 

Onderhoud voor sloten

Vooral de overgangsperiode met vorstvrije en de vorst periode is belastend voor brievenbussloten. Overdag ontdooit het sneeuw/ijs en verdampt het, waterdamp condenseert in het slot en bevriest 's nachts weer. Dit kan leiden tot niet-functionele sloten. Gebruik een in de handel verkrijgbare dooispray en verzorg uw slot regelmatig met slotolie. 

 

Bescherming tegen vocht en vuil

De post is alleen beschermd tegen vocht en vuil als deze volledig is ingeschoven en de klep is gesloten. Onder bepaalde extreme weersomstandigheden kan er echter water binnendringen (volgens DIN EN 13724 tot 1 ccm). Dit is geen reden voor een klacht. Voor bepaalde brievenbussen bieden wij een regenrooster aan. Vraag het ons indien nodig.

 

Leveringsstaat van roestvrijstalen producten

 

De folie op rvs-producten dient als speciale bescherming tegen krassen en andere negatieve invloeden die kunnen ontstaan ​​tijdens productie, verpakken of transport. Verwijder de folie met grote zorg en voorzichtigheid, zodat u lang kunt genieten van het hoogwaardige product dat u hebt gekocht. De oppervlakken van roestvrijstalen artikelen zonder beschermfolie worden licht geconserveerd voordat ze worden verpakt. Eventuele vlekken zijn geen kwaliteitsgebrek, maar ontstaan ​​door de conservering en zijn te verwijderen met een zachte doek en een RVS-onderhoudsmiddel.

 

Regelmatig onderhoud en reiniging

 

Het gebruik van hoogwaardige materialen, met name roestvrij staal, is een goede voorwaarde voor een langdurig onberispelijk uiterlijk. Regelmatige verzorging en reiniging van het product is echter belangrijk, vooral in de buurt van de kust of in gebieden met meer luchtvervuiling. Zelfs vliegroest kan tot tekenen van corrosie leiden, hoewel dit geen productdefecten zijn. Als u verkleuring door vliegroest vaststelt, moet deze zo snel mogelijk met geschikte reinigingsmiddelen worden verwijderd. De gepoedercoate oppervlakken en de oppervlakken van geanodiseerd aluminium kunnen worden gereinigd met warm water met toevoeging van huishoudelijke reinigingsmiddelen. Gebruik geen mechanische of oxide-oplossende verzorgingsproducten. Deze tasten de geanodiseerde lagen aan en vernietigen de oppervlakken.

 

Oppervlakken van Acrylglas (plexiglas)

 

Gebruik altijd een pluisvrije, vochtige doek om acrylglasoppervlakken schoon te maken. Wrijf het oppervlak nooit droog. Gebruik bij sterkere vervuiling een niet-schurend reinigingsmiddel.

 

Garantie

 

We geven twee jaar algemene productgarantie op al onze artikelen. 
Van garantie zijn uitgesloten:

• Corrosieschade veroorzaakt door vliegroest

• Schade aan onderdelen veroorzaakt door direct contact met gips, kalk, cement of iets dergelijks

• Producten die zijn aangepast of geïnstalleerd door personen die niet door ons zijn geautoriseerd

• Schade veroorzaakt door mechanische invloeden (met name vandalisme).

• Schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, gebrek aan zorg, gebruikssporen, ongeschikte verzorgingsproducten of natuurlijke rampen

• alle elektrische en elektronische componenten en ingebouwde onderdelen

 

Voorwaarde voor de garantie is de installatie van elektrische onderdelen door een gekwalificeerde elektricien. De garantieperiode wordt niet verlengd door garantiediensten. Op al onze producten die online zijn gekocht, geldt de wettelijke garantietermijn.

 

Corrosie

 

In kustgebieden en industriegebieden die bijzonder sterk vervuild zijn door emissies (gebieden met corrosiebeschermingsklasse 5), kan ondanks beschermend verzinken en lakken corrosie optreden bij gebruik van verzinkt plaatstaal. Dit is geen reden tot klagen. Als het product moet worden opgesteld of geïnstalleerd in een ruimte met corrosiebeschermingsklasse 5, raden we ten zeerste het gebruik van roestvrij staal of voor geanodiseerd aluminium aan.

 

Montage instructie

 

Bij het niet volgen van de bijgesloten montage instructie vervalt de garantie.

Geen montage instructie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Laatst bekeken